A: Recept a Rónay Kúriából

S

c és

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 226 fő
  • Képek - 1537 db
  • Videók - 167 db
  • Blogbejegyzések - 378 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 48 db

Üdvözlettel,

a vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

S

c és

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 226 fő
  • Képek - 1537 db
  • Videók - 167 db
  • Blogbejegyzések - 378 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 48 db

Üdvözlettel,

a vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

S

c és

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 226 fő
  • Képek - 1537 db
  • Videók - 167 db
  • Blogbejegyzések - 378 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 48 db

Üdvözlettel,

a vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

S

c és

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 226 fő
  • Képek - 1537 db
  • Videók - 167 db
  • Blogbejegyzések - 378 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 48 db

Üdvözlettel,

a vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept a Rónay Kúriából

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Darált dióba mártott petrezselymes libamáj


Egy a kiszombori Rónay Kúria Étterem étlapján szereplő ételt készítünk el, amely nem más, mint a Darált dióba mártott petrezselymes rántott libamáj. Első lépésként a libamájat, libamájakat közepes vastagságúra felszeleteljük. A szeleteket megsózzuk, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba forgatjuk. Végső lépésként a zsemlemorzsa helyett azonban durvábbra darált dióba forgatjuk meg a libamáj szeleteket. Közben egy serpenyőben olajat hevítünk, kb. 150-180 0C-ra. Az előkészített szeleteket a kellőképpen felforrósított olajban megsütjük (kb. 5-6 perc). A rántott zöldpetrezselyem elkészítése roppant egyszerű. A petrezselyemszálakat rövid időre a forró olajba tesszük, majd itatóspapírra helyezzük. Köretnek burgonyapürét készítünk. A szárnyasokhoz leginkább a gyümölcsköret illik, ezért a darált dióba mártott rántott májhoz adhatunk friss, vagy roston megsütött gyümölcsöket is. Mi a friss gyümölcsöket választjuk: alma, kiwi, szőlő kerül a burgonyapüré mellé a tányérra. Ezen felül a burgonyapürét megszórhatjuk egy kis darált dióval is. A készre sült libamájat itatós papírra szedjük ki először, hogy a felesleges olaj felszívódjon, majd a szépen elrendezett köret mellé a tányérra helyezzük. Végül a rántott petrezselyemzöldet a májszeletek tetejére igazítjuk. Jó étvágyat kívánunk!

Darált dióba mártott petrezselymes libamáj

Címkék: recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

medgyesi béla üzente 13 éve

Biztos nagyon finom,de akkor most mi az igazság lehet a májat előre sózni??Egyébként a látványnak sem rossz!! Béla

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu